تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سرور چاووشی
طرز تهیه پلو ماهی با ماهی زبیدی:
روی ماهی نمك و فلفل بپاشید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا مزهدار شود. پس از آن ماهی را سرخ كنید و مخلوط ادویه كاری، پودر گشنیز، پیاز و سیر را رویش بپاشید و كنار بگذارید.
آنگاه برنج را در آب جوش بپزید و در آبكش بریزید. سپس در قابلمه مناسبی روغن بریزید و دو كفگیر از برنج را بیفزائید. ماهی را رویش بگذارید و باقیمانده برنج را روی ماهی بریزید.
در قابلمه را بگذارید و برنج را به مدت تقریبی 54 دقیقه دم كنید. حالا پلو و ماهی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز بیارائید.