آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
کدو حلوائی را با یکسوم پیمانه آب بخارپز کنید. آنگاه سیبزمینی را با قدری آب و نمک به مدت 5-8 دقیقه بپزید.
حالا در کاسه مناسبی کدو، سیبزمینی، اسفناج، پنیرها، نمک و فلفل را مخلوط کنید و تخممرغ را نیز بیفزائید و به آرامی هم بزنید.
سپس ظرف مناسب چهارگوشی را به ابعاد 20×20 با کاغذ مومی چربکرده بپوشانید و سطح آن را با روغن چرب کنید. اینک مواد فراهم کرده را در آن بریزید.
سپس پیاز را در باقیمانده روغن دو دقیقه تفت دهید و روی سطح مواد بریزید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی 30-45 دقیقه بپزید. تا سطح آن طلائی شود.