طرز تهیه
برای تهیه کوکوی ماهی ، سیب زمینی ها را در آب جوش و نمک ، به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها نرم شود. چند تکه سیب زمینی را نگه دارید و بقیه را پوره کرده و کنار بگذارید. روغن را در قابلمه کوچکی حرارت داده و پیاز شالوت را 5 دقیقه به آرامی تفت دهید تا نرم شود. سیر و برگ های آویشن را افزوده و چند دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. سپس بگذارید به آرامی سرد شود. سیب زمینی ها را با تن ماهی ، پوست لیمو ، جعفری و ادویه جات به مواد اضافه کنید . مقداری از مواد را کنار بگذارید و بقیه مواد را به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را به 6 تا 8 قطعه کوکو تقسیم کنید . کوکو ها را اول به آرد بزنید ، سپس داخل تخم مرغ زده شده فرو برده و در آخر با خرده های نان روی آنها را پوشانده و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید. در همین فاصله ، سس گوجه فرنگی را تهیه نمایید. روغن زیتون ، گوجه فرنگی ، سیر ، شکر ، پوست لیمو ، ریحان و نمک و فلفل را داخل قابلمه ریخته و بگذارید به جوش بیایند. درب ظرف را ببندید و به مدت 30 دقیقه آن را بجوشانید تا غلیظ شود. روغن را درون یک ماهیتابه بریزید به صورتی که کف ظرف را کاملا بپوشاند . سپس آن را گرم کنید و وقتی داغ شد ، کوکوها را داخل ماهیتابه بگذارید و به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ و برشته شوند. روغن اضافه کوکوها را با دستمال مخصوص روغن گیری بگیرید و آنها را داغ به همراه سس گوجه فرنگی سرو نمایید.