Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

کتلت شارلوت

کتلت شارلوت

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

سینه و ران مرغ چرخکرده نیم کیلوگرم

نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم

پودر سیر یک‌دوم قاشق چایخوری

بادمجان حلقه‌ای خرد و سرخ کرده یک عدد متوسط

پنیر ورقه ای گودا  5 ورق

آرد سفید  200 گرم

تخم‌مرغ همزده (مخلوط با شیر) یک عدد

پودر سوخاری به میزان لازم

روغن به میزان لازم

آشپزباشی - مهدی زینعلی

گوشت چرخکرده، نمک، فلفل و پودر سیر را در کاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید.

آن‌گاه به ده قسمت مساوی تقسیم کنید. حالا هر قسمت را گرد کرده و بفشارید.

سپس بین هر دو قطعه گوشت بادمجان و پنیر قرار دهید و به هم بچسبانید.

اینک ابتدا در آرد سفید بغلتانید، بعد در تخم‌مرغ همزده و سپس در آرد سوخاری، حالا به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید و در نهایت در روغن داغ آن را سرخ کنید.

برچسب ها: کوکو و کتلتانواع کتلتآشپزباشیغذای سبکغذای نونیکتلت شارلوتانواع کتلت های خوشمزهمواد لازم برای تهیه کتلت شارلوت تعداد بازديد: 1423 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است