آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
کدو، شوید، تخممرغ، نمک، فلفل، سیر، آرد و پنیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه در تابه مناسبی به قطر 23 سانتیمتر 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود.
حالا یکچهارم از مایه فراهم کرده را در تابه بریزید و با حرکت دست به تمام نقاط تابه پخش کنید و روی حرارت ملایم آن را بپزید.
سپس زیر و رو کنید تا طرف دیگر نیز پخته شود.
اینک کوکو را بر روی سطح مناسبی برگردانید. این کار را تکرار کنید تا 4 کوکو از کدو آماده شود.
حالا ماست و سیر را مخلوط کنید. یکی از کوکوها را در ظرف مناسبی بگذارید. روی سطح آن ماست و سیر بمالید و شوید بپاشید.
سپس رویش حلقههای گوجهفرنگی بگذارید. مجددا کرپ دیگر را قرار دهید.
این کار را تکرار کنید تا آخرین کوکو، قدری بفشارید و یکساعت در یخچال بگذارید.
اکنون آن را برای سرو کردن برش بزنید.