Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

کتلت دسته‌دار

کتلت دسته‌دار

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

دنده گوشت گوسفندی یا گوساله جوان ...................برای هر نفر 250 تا 300 گرم

آرد سوخاری، آرد سفید و تخم‌مرغ .....................به مقدار لازم

زعفران آب‌کرده......................1 قاشق چای‌خوری

روغنبرای سرخ‌کردن..................... به مقدار لازم

روش‌تهیه

ابتدا گوشت را طبق دستور مرینت گوشت‌های قرمز (ارائه‌شده در دستور بیف استراگانف) به مدت یک تا سه روز مزه‌دار کرده و استراحت دهید. با چاقو گوشت روی دنده را به سمت پایین آورده و با بیفتک‌کوب بکوبید که به شکل کتلت درمی‌آید. گوشت را ابتدا در آرد سفید، بعد در تخم‌مرغی که با زعفران مخلوط شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید و بعد روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود، در پایان با دورچین چهار نوع سبزی‌جات سرو نمایید.

نکته: هر دنده را طبق تصویر دو تایی برش بزنید.

برچسب ها: کتلتطرز تهیه کتلتکتلت دسته‌دار تعداد بازديد: 484 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است