روشتهیه
ابتدا گوشت را طبق دستور مرینت گوشتهای قرمز (ارائهشده در دستور بیف استراگانف) به مدت یک تا سه روز مزهدار کرده و استراحت دهید. با چاقو گوشت روی دنده را به سمت پایین آورده و با بیفتککوب بکوبید که به شکل کتلت درمیآید. گوشت را ابتدا در آرد سفید، بعد در تخممرغی که با زعفران مخلوط شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید و بعد روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود، در پایان با دورچین چهار نوع سبزیجات سرو نمایید.
نکته: هر دنده را طبق تصویر دو تایی برش بزنید.