آشپزباشی- معصومه عیوضی
طرز تهیه کتلت عدس با زیره:
عدس را از قبل بخیسانید. بعد بدون آب چرخ كنید. هویج را نیز بپزید و با پیاز و سویای از قبل خیسانده و بدون آب چرخ نمائید. سپس در ظرف دیگری 1 عدد تخم مرغ را با پودر نان، سبزی معطر، زردچوبه، نمك و فلفل و زیره سبز با چنگال بزنید و به مواد یادشده بالا بیفزائید.
بعد خوب با دست ورز دهید و به هر شكلی كه دوست دارید، درآورید. آنگاه در روغن داغ دو طرف آن را سرخ كنید تا برای پذیرائی آماده شود.
یادآوری: اگر نخواستید تخم مرغ استفاده كنید، میتوانید به جای آن، از 2 قاشق سوپخوری آرد لپه استفاده نمائید.