آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید.
آنگاه آرد نخودچی و تخممرغ را افزوده و مجدداً دستگاه را روش کنید.
حالا مخلوط فراهم کرده را در ظرف دیگری بریزید، زعفران و بیکینگپودر را بیفزائید و مخلوط کنید تا مایه نسبتا نرمی حاصل شود.
سپس روغن را در تابه بریزید و هر بار از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته در دست فرم دهید و در مرکز آن سوراخی ایجاد کنید و در روغن داغ دو طرف آن را سرخ کنید.