Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

کباب شامی

کباب شامی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت چرخکرده  500 گرم

پیاز خرد کرده  یک عدد بزرگ

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک قاشق چایخوری

آرد نخودچی 300 گرم

تخم‌مرغ 3 عدد

زعفران حلکرده 2 قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

روغن مخصوص سرخکردنی  به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید.

آن‌گاه آرد نخودچی و تخم‌مرغ را افزوده و مجدداً دستگاه را روش کنید.

حالا مخلوط فراهم کرده را در ظرف دیگری بریزید، زعفران و بیکینگ‌پودر را بیفزائید و مخلوط کنید تا مایه نسبتا نرمی حاصل شود.

سپس روغن را در تابه بریزید و هر بار از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته در دست فرم دهید و در مرکز آن سوراخی ایجاد کنید و در روغن داغ دو طرف آن را سرخ کنید.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشکتلت گوشتکباب شامیانواع کتلت و کبابغذای نانیشام سبککتلت خوشمزهطرز تهیه کباب شامی تعداد بازديد: 1462 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است