روشتهیه
سبزي ، تخممرغ، سير، آرد، نمك، فلفل و زردچوبه را مخلوط كرده و خوب بزنيد. مقداري روغن در تابه به قطر 28 سانتيمتر داغ کنید. مايه كوكو را دوباره هم بزنيد، سپس در تابه ريخته و با پشت قاشق مايه را در تمام سطح تابه به طور يكنواخت پهن كنيد. در تابه را گذاشته و شعله را كم كنيد تا كوكو پخته شود، به طوري كه وقتي با انگشت سطح آن را لمس كرديد خشك شده باشد. كوكو را از تابه خارج كرده، بگذاريد كاملاً سرد شود. سپس تمام سطح كوكو را با سس سفيد بپوشانيد. روي سس ورقههاي ژامبون را چيده، و روي آن ورقههاي پنير پيتزا را قرار دهيد و به شكل رولت كوكو را بپيچيد. دور كوكو را با فويل پوشانده و در فر با حرارت 180 درجه به مدت 5 تا 10 دقيقه قرار دهيد تا پنير آب شود، سپس از فر خارج نموده و به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد. فويل را از دور رولت باز كرده، رولت را با چاقو برش بزنيد. در ديس چيده تزيين كرده و ميل كنيد.
نكته:
شما ميتوانيد كوكو را در فر كه روي سيني آن را با ورق روغني پوشاندهايد طبخ كنيد.
ضخامت كوكو در اين غذا را بايد كم باشد.