آشپزباشی - منیژه غفوری
قدری روغن در تابه مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. آنگاه نیمی از گوشت چرخکرده را به پیاز بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، تفت دهید.
سپس گوشت سرخکرده را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا برنج را همراه با آب و نمک در قابلمة مناسبی بریزید و 20 دقیقه، با حرارت ملایم بپزید تا نرم شود.
اینک برنج، گوشت سرخکرده، گوشت چرخکرده خام، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و خوب ورز دهید.
جعفری و پنیر را نیز به آن بیفزائید و دوباره ورز دهید تا مایة صاف و یکدستی حاصل شود.
اکنون هر بار به اندازة نارنگی از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل بیضی درآورید.
آنها را در سینی بچینید و 15 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا آرد و تخممرغها را در بشقابهای جداگانه بریزید.
سپس کتلتها را ابتدا در آرد بزنید و بعد در تخممرغ بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.
اکنون کتلتها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با گوجهفرنگی، کرفس و زیتون بیارائید.