Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

کتلت برنجی باپنیر

کتلت برنجی  باپنیر

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم

پیاز ریز خرد کرده  1 عدد

گوشت چرخکرده 500 گرم

برنج ایرانی 100 گرم

آب 375 میلی‌لیتر (یک و یک دوم پیمانه)

نمک و فلفل به میزان لازم

جعفری خرد کرده 1 دسته

پنیر گودای رنده کرده 50 گرم

آرد 100 گرم

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

آشپزباشی - منیژه غفوری

قدری روغن در تابه مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. آن‌گاه نیمی از گوشت چرخکرده را به پیاز بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، تفت دهید.

سپس گوشت سرخکرده را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا برنج را همراه با آب و نمک در قابلمة مناسبی بریزید و 20 دقیقه، با حرارت ملایم بپزید تا نرم شود.

اینک برنج، گوشت سرخکرده، گوشت چرخکرده خام، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و خوب ورز دهید.

جعفری و پنیر را نیز به آن بیفزائید و دوباره ورز دهید تا مایة صاف و یکدستی حاصل شود.

 اکنون هر بار به اندازة نارنگی از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل بیضی درآورید.

آنها را در سینی بچینید و 15 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا آرد و تخم‌مرغ‌ها را در بشقاب‌های جداگانه بریزید.

سپس کتلت‌ها را ابتدا در آرد بزنید و بعد در تخم‌مرغ بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.

اکنون کتلت‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با گوجه‌فرنگی، کرفس و زیتون بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیانواع کوکو وکتلتکتلت برنجی با پنیرمنیژه غفوریروش تهیه کتلت برنجیمواد لازم برای تهیه کتلت برنجی با پنیر تعداد بازديد: 1252 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است