تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کوکو سبزی:
سبزی را بشوئید و روی پارچه تمیزی پهن كنید تا آبش گرفته شود. آنگاه سبزی را ریز خرد كنید و یا آن را چرخ نمائید. حالا آرد، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید.
سپس تخممرغها را بیفزائید و مایه فراهم كرده را هم بزنید. اكنون تابه مناسبی را روی اجاق بگذارید و به میزان كافی روغن در تابه بریزید.
همینكه روغن داغ شد، مایه كوكو را بیفزائید و رویش را صاف كنید. حالا در تابه را بگذارید و صبر كنید تا یك طرف كوكو بپزد و برشته شود. آنگاه كوكو را برگردانید و بگذارید طرف دیگرش نیز، برشته شود.
اینك كوكو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی قرار دهید.