آشپزباشی
طرز تهیه کتلت گوشت با پنیر
فر(تاون) را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم نمائید. لبه نانها را جدا كنید و دور بریزید. حالا نانهای لبه گرفته را همراه با شیر در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت كم بگذارید تا تمام شیر به خورد نان برود. آنگاه با پشت چنگال، آنها را با هم تركیب كنید تا مخلوط نرمی به دست آید.
بعد آن را كنار بگذارید تا خنك شود. اینك گوشت چرخكرده را، در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط نان، شیر، تخم مرغ و كمی نمك و فلفل را به آن بیفزائید.
سپس، همه مواد را خوب با هم مخلوط سازید و شش عدد كتلت با آن درست كنید. اكنون، آنها را در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ، به مدت 2 دقیقه سرخ كنید. بعد، كوفتهها را در یك ردیف داخل ظرف نسوزی بچینید. روی هر كدام یك حلقه گوجهفرنگی قرار دهید و اورگانو، نمك و فلفل رویآن بپاشید.
حالا، ورقههای پنیر را روی هر كدام قرار دهید و در صورت دلخواه، رویش را با برشهائی از گوجهفرنگی و ژامبون بیارائید. اینك، كتلت را در فر بگذارید تا به مدت 10 دقیقه بپزد و پنیر روی آن آب شود. اینك آن را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.