آشپزباشی : مرضيه مرشدي
طرز تهیه کوکوی باقلا سبز:
در تابهای، پیاز را با 2 قاشق سوپخوری از روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. باقلا سبز، پیاز، سبزی، آرد، نمك و فلفل را به تخممرغهای زده شده بیفزائید و بخوبی مخلوط نمائید.
باقیماندهی روغن را در تابه گرم كنید و مخلوط به دست آمده را در آن بریزید. سطح مایه را صاف كنید و با حرارت ملایم، به مدت تقریبی 12- 15 دقیقه بپزید. وقتی یك طرف كوكو برشته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته شود. حالا كوكو را به قطعات مساوی برش دهید و در ظرف زیبائی بچینید.