آشپزباشی - نفیسه قنبری
فر را با دمای 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و سینی فر را با كاغذ روغنیبپوشانيد.
سيبزميني را در قابلمه حاوی آب جوش و نمك بپزيد تا نرم شود. آنگاه سيبزمینی را همراه با 1 قاشق سوپخوری از شير، مخلوط و پوره كنيد.
سپس پوره سيبزميني را 5 دقيقه كنار بگذاريد تا قدري خنك شود.
حالا اسفناج، ماهی تن، پنير چدار، پيازچه، پوست ليمو، يك عدد از تخممرغها، نمك و فلفل را به پوره سيبزميني بيفزائيد و مخلوط كنيد.
اكنون باقيمانده شير و تخممرغ را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.
آرد و خرده نان را نيز در دو ظرف جداگانه بريزيد. سپس هربار به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده، برداريد و به شكل كتلت درآوريد.
اينك كتلتها را ابتدا در آرد، سپس در مخلوط تخممرغ و شير و بعد در خرده نان بغلتانيد و در سینی بچينيد.
آنگاه روی كتلتها روغن زيتون بپاشيد و به مدت تقریبی 20 دقيقه، در فر برشته كنيد. حالا كتلت را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچينيد و با سس گوجهفرنگی ميلكنيد.