روشتهیه
سیبزمینی و تن ماهی را در چرخ گوشت چرخ کرده، سپس کلیهي مواد(پیاز، سیر، گشنیز، شنبلیله، ، زیره، نمک، فلفل سیاه و قرمز و تخممرغ) را به سیبزمینی و تن ماهی اضافه کنید. مواد کتلت را با دست ورز داده و به تکههای طولی به اندازهي انگشت یا کتلت شکل دهید. تخممرغ را با فلفل و نمک مخلوط كرده و کنار بگذارید. سپس آرد سفيد و آرد سوخاری را در دو ظرف جداگانه بريزيد. كتلتهای آماده را در آرد، سپس تخممرغ و در آخر به آرد سوخاری آغشته کنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. با روغن فراوان کتلتها را سرخ كرده و با زیتون، گوجهفرنگی و خیار شور تزئین کنید.