آشپزباشی – مرضیه مرشدی
طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی:
سیبزمینی خام و پخته، گوشت، تخممرغها، نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران و پیاز را در كاسه مناسبی بریزید و آنگاه مایه فراهم كرده را قدری ورز دهید تا چسبندگی لازم را پیدا كند. سپس روغن را در تابه نچسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا هر بار به اندازه یك نارنگی از مایه فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید و در پودر سوخاری بغلتانید.
رویشان را قدری تخت كنید و بعد در روغن سرخ نمائید تا دو طرف كتلت برشته و طلائیرنگ شود. اكنون كتلتها را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بچینید و با انواع سبزی بیارائید.