Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

كتلت گوشت و سیب‌زمینی | طرز تهیه کتلت گوشت

كتلت گوشت و سیب‌زمینی | طرز تهیه کتلت گوشت

shooroshirin1

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی

سیب‌زمینی پخته و رنده كرده 3 عدد متوسط

 

سیب‌زمینی خام و رنده كرده 1 عدد متوسط

 

گوشت چرخكرده بدون چربی 500 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد متوسط

 

نمك 1-2 قاشق چایخوری

 

فلفل یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

زردچوبه  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زعفران حلكرده غلیظ 2 قاشق چایخوری

 

پیاز درشت رنده كرده 1 عدد متوسط

 

پودر سوخاری حدود 1 پیمانه

 

روغن مخصوص سرخ كردنی حدود 1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

آشپزباشی – مرضیه مرشدی

 طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی:

سیب‌زمینی خام و پخته، گوشت، تخم‌مرغ‌ها، نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران و پیاز را در كاسه مناسبی بریزید و آن‌گاه مایه فراهم كرده را قدری ورز دهید تا چسبندگی لازم را پیدا كند. سپس روغن را در تابه نچسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا هر بار به اندازه یك نارنگی از مایه فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید و در پودر سوخاری بغلتانید.

رویشان را قدری تخت كنید و بعد در روغن سرخ نمائید تا دو طرف كتلت برشته و طلائی‌رنگ شود. اكنون كتلت‌ها را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بچینید و با انواع سبزی بیارائید.

 

برچسب ها: كتلت سیب‌زمینیآشپزی با گوشتکتلتانواع کتلتآموزش کتلتمواد اولیه کتلتدستور کتلتآشپزباشیمرضیه مرشدیكتلت گوشتطرز تهیه کتلت تعداد بازديد: 2710 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است