روش تهیه
نانهای تست را دورگیری کنید و قسمت خمیری را داخل ظرف گودی قرار دهید. شیر را رویش بریزید تا نانها کاملاً داخل شیر خیس بخورند. مرغ چرخ شده را داخل کاسه گودی قرار دهید. نمک، فلفل و کمی زردچوبه(در صورت تمایل) روی مرغ ریخته و خوب مواد را مخلوط کنید. نانهای خیس خورده را با دست فشار دهید تا شیر اضافی خارج شود و خمیر فشردهای به دست آید. این خمیر فشرده را به مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
پنیرها را به صورت نواری برش بزنید و در ظرف جداگانهای قرار دهید. از مایه مرغ به اندازه یک توپ کوچک برداشته و آن را کف دست باز کنید. دو سه برش از پنیر در وسط آن قرار داده و خمیر را جمع کرده و با دست فرم دهید.
کتلتهای روسی، به شکلی بیضی هستند. دقت کنید که پنیر کاملاً داخل خمیر قرار بگیرد وگرنه در موقع سرخ شدن به بیرون نفوذ کرده و میسوزد.
کتلت را در پودر سوخاری زده و در روغن داغ سرخ کنید. دقت کنید که حرارت خیلی کم باشد تا کتلتها مغزپخت شوند.