روشتهیه
برای تهیه کوکوی ماهی، سیبزمینیها را در آب جوش و نمک، به مدت 12-15 دقیقه بپزید تا سیبزمینیها ترد شوند. چند تکه سیبزمینی را نگه دارید و بقیه سیبزمینیها را پوره کرده و کنار بگذارید. روغن را در قابلمه کوچکی حرارت داده و پیاز را 5 دقیقه به آرامی تفت دهید تا نرم شود. سیر و برگهای آویشن را افزوده و چند دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید سپس بگذارید به آرامی سرد شود. سیبزمینیها را با ماهی تن، پوست لیمو، جعفری و ادویهجات به غذا اضافه کنید. مقداری از مواد را کنار بگذارید و بقیه مواد را به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را به 6-8 قطعه کوکو تقسیم کنید. کوکوها را اول به آرد بزنید، سپس داخل تخممرغ زده شده فرو برده و در آخر با خردههای نان روی آنها را پوشانده و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید. در همین فاصله، سس گوجه را تهیه نمایید. روغن زیتون، گوجه فرنگی، سیر، شکر، پوست لیمو، ریحان و نمک و فلفل را داخل قابلمه ریخته و بگذارید به جوش بیایند. درب ظرف را ببندید و به مدت 30 دقیقه آن را بجوشانید تا غلیظ شود. روغن را درون یک ماهیتابه بریزید و به صورتی که کف ظرف را کاملا بپوشاند. سپس آن را گرم کنید و وقتی داغ شد، کوکوها را داخل ماهیتابه بگذارید و به مدت 3-4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ و برشته شوند. روغن اضافه کوکوها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید و آنها را داغ به همراه سس گوجهفرنگی سرو نمایید.