روشتهیه
میگو را در یک لیتر آبجوش و یک قاشق مرباخوری نمک 10 دقیقه بجوشانید. سپس آبکش کنید. ساقهی قارچها را جدا کرده و داخل قارچها را به کمک قاشق چایخوری و با احتیاط خالی کنید. ساقهی 2 قارچ را ساطوری کرده و با جعفری، روغن زیتون، آبلیمو و سیر و 50 گرم پنیر و نمک و فلفل مخلوط کنید. داخل قارچها را را با مایهپنیر و سبزیجات پر کرده و یک میگو روی هر کدام قرار دهید و باقی پنیر را روی آن بریزید. قارچها را در یک ظرف نسوز چرب شده قرار داده و به مدت 20 دقیقه درون فر روی حرارت 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید، سپس از فر خارج کرده و با سس مایونز سرو کنید.