روشتهیه
لپه را پخته و آب اضافی آن را دور بريزيد، سپس لپه را در آبكش بريزيد تا آب آن برود. برنج را همراه با نمك و كمي زردچوبه به صورت كته بپزيد. پيازها را سرخ کرده و گوشت چرخكرده را نیز در آن سرخ كنيد. به گوشت، زردچوبه، نمك، فلفل و تخم گشنيز بزنيد. سبزي را نیز همراه با مقدار مناسب رب گوجهفرنگي و يك ليوان آب اضافه كنيد. بعد از آنكه سبزيها نيمپز شد، لپه، برنج، آبليمو، شكر و زعفران را اضافه كنيد. بعد از آنكه آب مواد کشیده و خشك شد، مايهی دلمه آماده ميباشد.
يك قابلمه آب را جوش بياوريد. ته كلم را با چاقوی تيزی گرفته و كلمها را برگبرگ كنيد و در آب در حال جوش بيندازيد. بعد از 5 تا 10 دقيقه جوشيدن(بسته به نازكي برگها)، آنها را خارج کرده و در آبكش بگذاريد تا آب آن برود. بعد از خنك شدن برگها و مايهی دلمه، دلمهها را بپيچيد. به این صورت که از مايه، درون برگ گذاشته و به آرامي بپيچيد و درون يك ظرف لبه كوتاه مانند ماهيتابه و يا يك قابلمه که ته پهنی داشته باشد، بچینید. رب گوجهفرنگي، كمي آب جوش، آبليمو، شكر و كمي نمك را مخلوط کرده و به آرامي از كنار ظرف دلمهها، درون آن بريزيد. کمي روغنمايع نیز روي آنها ریخته و در ظرف را بگذاريد. به آرامي و با حرارت ملايم دلمهها را پخته و بعد از پخت، دلمهها را در ظرف مناسبی گذاشته و سرو كنيد.