روشتهیه
برنج را با كمي آب، زردچوبه و نمك بپزيد(به صورت كته و يا آبكش بسته به برنج). گوشت را سرخ كنيد. لپه، پيازداغ، نمك، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز، 3 قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگي و سبزي دلمه را اضافه کرده و كمي آب اضافه كنيد تا سبزيها كمي بپزد. برنج را نیز افزوده و صبر کنید تا آب مايه دلمه تمام شود و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
بادنجانها را پوست گرفته(تمام پوست آن و يا به صورت راهراه) و بشوييد و نمك بزنيد تا تلخي آن برود(البته بادنجان دلمهاي تلخي كمتري دارد). سر بادنجانها با كلاهك برداريد و داخل آن را با قاشق كوچك يا وسيلهاي كه براي درآوردن وسط سيب استفاده ميشود، خالي كنيد.
سر فلفلدلمهاي را نيز با كارد تيز ببريد و وسط آن را با دست خالي كنيد. قسمتی از گوجهفرنگيها كه به بوته وصل ميشود را نيز با كارد تيز برداريد و داخل آن را خالي کرده و قسمتهای خارج شده را به مواد داخل دلمه اضافه كنيد. بادنجانها را سرخ كنيد. داخل بادنجان، گوجهفرنگي و فلفلها را از مواد داخل دلمه پر كنيد و كلاهك بادنجان و سر فلفلها و گوجهها را روي آن بگذاريد و در صورت لزوم با خلال دندان محكم كنيد.
2 قاشق رب گوجهفرنگي را با نمك، فلفل و 2 ليوان آب مخلوط کرده و در يك قابلمه مناسب بريزيد. دلمهها را كيپ در كيپ داخل آن چیده و روي دلمهها كمي روغن بدهيد و به مدت نيم ساعت پخته و بعد سرو كنيد.