روشتهیه
گوشت چرخ كرده، نعناء، زنجبيل، پودر گشنيز، گراماسالا، پودر فلفل قرمز و ماست را در ظرف مناسبي با هم مخلوط كنيد. سپس تكههايي به اندازة يك قاشق سوپخوري از مواد برداشته، به شكل تخممرغ در آوريده در يك ظرف مناسب چيده و با محافظ غذا روي آن را بپوشانيد و به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد.
سپس كوفتهها را در تابه بزرگ با نصف روغن سرخ كرده، كنار بگذاريد. با باقيماندة روغن پياز، سير، پودرهل ، گراماسالا اضافي، زردچوبه و زيره سبز را در قابلمه تفت دهيد تا پياز نرم شده و كمي تغيير رنگ دهد. سپس گوجه فرنگي، رب گوجه فرنگي، بادمجان و فلفل قرمز تند را به مايه اضافه كرده و حدوداً پنج دقيقه تفت دهيد تا سبزيجات نرم شوند. حال آبگوشت را به مواد اضافه كرده كوفتهها را در آن بچينيد. در ظرف را ببنديد و اجازه دهيد حدوداً بيست دقيقه مواد كاملاً بپزد و سس آن غليظ شود. قبل از سرو با گشنيز تازه خرد شده تزيين نماييد.