آشپزباشی- فاطمه درویش
پوست بادمجانها را بگیرید. برشهای بسیار نازكی از آن ببرید و در آب نمك بخوابانید. – این كار باعث میشود كه ورقههای بادمجان نرم و انعطافپذیر شود - آنگاه بادمجانها را خشك كنید و كنار بگذارید. حال كره را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. سپس مرغ، جعفری و ریحان را اضافه كنید و قدری تفت دهید تا مرغ بپزد.
اكنون گردو، زرشك، رب گوجهفرنگی، آبلیمو و پوره گوجهفرنگی را هم به مواد بیفزائید، در تابه را بگذارید و به مدت 10 دقیقه مواد را بپزید. اینك قالبهای مافین را چرب كنید و بادمجانها را در آن بچینید. به گونهای كه كف و دیواره قالب را بپوشاند و اضافیهایش در اطراف قالب بماند. آنگاه حفره ایجادشده را با مخلوط فراهمكرده پر كنید و رویش پنیر بریزید.
اضافی بادمجانها را روی مواد برگردانید تا كاملاً مایه میانی را بپوشاند. حال قالب را در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، دلمه را بپزید. اكنون دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی برگردانید و با ماست چكیده، پودر پسته و زرشك بیارائید.