طرز تهیه:
شوید را به صورت ریز خرد كرده، همراه با گوشت، نمك و ادویهها مخلوط كنید و ورز دهید. بعد برنج را كه از شب قبل خیس نمودهاید با مواد تركیب كرده، خوب ورز دهید و سپس تخم مرغ را نیز اضافه نمایید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا كنند. در این مرحله باقلا و یك قاشق از پیاز داغ را نیز به مواد بیفزایید و مجددا ورز دهید.
حالا به اندازه یك پرتقال از مواد برداشته و در وسط آن یك عدد آلو كه از قبل خیس خورده و كمی پیاز داغ قرار دهید و به شكل گلوله درآورید و كنار بگذارید. در این مرحله پیاز داغ باقیمانده را با كره، رب گوجه فرنگی، فلفل و زردچوبه داخل یك ظرف بزرگ تفت داده و یك و نیم لیتر آب اضافه كنید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید. حالا كوفته ها را یك یك داخل سس آماده شده قرار دهید و پس از چند جوش شعله را ملایم كنید تا مغز كوفته ها نیز كاملا پخته شود. بعد نمك كوفته را اندازه كنید. در پایان كوفته ها را در دیس چیده و سس آن را نیز جداگانه در ظرف بكشید و با نان و سبزی میل نمایید.