روشتهیه
بادمجانها را شسته راه راه پوست كنده و به بلندي 3 بند انگشت ببريد داخلش را كمي خالي كرده و سرخ كنيد. نان تستها و يا داخل نان باگت را خيس كرده فشار دهيد تا آب اضافهي آن گرفته شود. سپس آن را با گوشت چرخكرده، پياز، سير، پودر زيره، نمك و فلفل مخلوط كرده ورز دهيد و از آن كوفتههايي به بلندي 3 بند انگشت درست كرده سرخ كنيد. كوفتهها را داخل بادمجانها گذاشته سپس در قابلمه چيده و روي آن گوجهفرنگي خرد شده و فلفل چيده در آخر رب را با يك ليوان آب مخلوط كرده اضافه كنيد و روي حرارت بگذاريد تا بپزد.
یادآوری
ميتوانيد براي چاشني از غورهي تازه و يا آبغوره نيز استفاده كنيد.