تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای تهیه دلمه گوجه فرنگی
گوجهفرنگیها را بشوئید و دایرههائی به قطر تقریبی 5 سانتیمتر، از سر آنها بردارید. آنگاه داخل گوجهفرنگیها را به كمك قاشق چایخوری خالی كنید و نمك بپاشید.
سپس برنج و لپه خیسانده را بپزید و در صافی بریزید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. اكنون رب گوجهفرنگی، زعفران و سبزی را افزوده و 2 دقیقه، تقت دهید.
اینك تابه را از روی اجاق بردارید و برنج و لپه را به مواد درون تابه، بیفزائید و مخلوط كنید. حالا داخل گوجهفرنگیها را با این مخلوط پر كنید و آنها را در تابه چرب كرده مناسبی بچینید.
آنگاه دلمههای گوجهفرنگی را به مدت تقریبی 30 دقیقه، روی حرارت ملایم بپزید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.