آشپزباشی – ماه منیر نوری
طرز تهیه کوفته گل کلم:
گل كلم را خرد كنید و در كاسهی مناسبی بریزید. آنگاه تخممرغ، پیاز، آرد ذرت، شوید، سیر، زیره، نمك، فلفل، پنیر و مرغ را به آن بیفزائید و مخلوط را خوب ورز دهید. سپس مایهی كوفته را در ظرف درداری بگذارید و به مدت نیمساعت در یخچال نگه دارید. بعد هر بار به اندازهی یك نارنگی از مایه بردارید و به شكل بیضی در آورید. حالا آنها را در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید. اكنون كوفتهها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود. اینك كوفتهها را در دیس مناسبی بچینید و سس را روی آن بریزید و میل كنید.
روش تهیهی سس كوفته:
همهی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید.