آشپزباشی- پورانداخت نمیرانیان
طرز تهیه دلمه پرتقال:
پرتقالها را بشوئید و دایره كوچكی از سر آن بردارید و داخلشان را خالی كنید. آنگاه پرتقالها را به مدت 5 دقیقه، در آب جوش بجوشانید و بعد در آب سرد قرار دهید. این كار را سه بار تكرار كنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. اینك پرتقالها را 5دقیقه در آب پرتقال بجوشانید و در آبكش بریزید.
حالا برنج را در آبجوش بپزید و در صافی بریزید و به مدت 35 دقیقه دم كنید. اكنون برنج، روغن كنجد، ذرت، نمك چینی و تخمخردل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه روغن زیتون را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید.
تخممرغهای همزده را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا بپزد و رشته رشته شود. اینك تخممرغها، نمك و فلفل را به مواد فراهم كرده بیفزائید و داخل پرتقالها را با این مخلوط پر كنید و با جوانه ماش بیارائید.
یادآوری: نمك چینی را میتوانید از فروشگاههای معتبر تهیه كنید. اگر در دسترس نبود نمك طعام را جایگزین آن نمائید.