روشتهیه
برنج را با آب ولرم شسته و به مدت 1 تا 2 ساعت خيس كنيد. سپس در صافي ريخته تا آب اضافي آن كاملاً خارج شود. گوشت، آب، پياز، گوجهفرنگي، 1 تا 2 حبه سير رنده شده، جعفري، ربانار، ادويه بهار يا پودر كاري، كره، نمك و فلفل را با برنج مخلوط كرده خوب ورز دهيد. كلمبرگ را از وسط نصف كرده يا برگ برگ كنيد. داخل آب و نمك در حال جوش بيندازيد و بگذاريد 7 تا 10 دقيقه بجوشد، تا كلمبرگها نرم شوند. سپس آبكش كرده بگذاريد سرد شود. قسمت سفت وسط برگها را جدا كرده و به اندازه كف دست ببريد. مقداري از مايه دلمه را وسط برگ گذاشته و به شكل بقچهاي يا رولت بپيچيد. ته قابلمه را روغن ريخته و تعدادي برگ ته قابلمه بچينيد.
دلمهها را كنار هم روي برگها قرار دهيد. وقتي يك رديف چيده شد، 2 تا 3 حبه سير روي دلمهها قرار داده و يك رديف ديگر دلمه بچينيد. همينطور تا آخر ادامه دهيد.
براي تهيه سس، آب، رب انار، نمك و پودر كاري را با هم مخلوط كرده و روي دلمهها بريزيد سپس يك بشقاب روي دلمهها قرار دهيد.
تا موقع پخت باز نشوند. به مدت 45 تا 60 دقيقه با حرارت ملايم بگذاريد بپزد. وقتي آب دلمه كشيده شد در ظرف چيده، روي آن را با رب انار تزيين كنيد.