Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

دلمه برگ كلم با رب انار

دلمه برگ كلم با رب انار

shooroshirin

0 0

متوسط

60 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

برنج...................1 پيمانه

گوشت جرخ كرده...............200 گرم

آب..................يك چهارم پيمانه

پياز نگيني شده(متوسط)..................1 عدد

گوجه‌فرنگي نكيني شده(متوسط)..............2 عدد

سير متوسط......................1 بوته

جعفري خرد شده..............3 قاشق سوپخوري

رب انار..........3 تا 4 قاشق سوپخوري

فلفل بهار يا پودر كاري.............1 قاشق چايخوري

كره...............25 گرم

نمك، فلفل.................به مقدار لازم

كلم‌برگ.................1 عدد (حدوداً 5/1 تا 2 كيلو)

روغن............2 تا 3 قاشق سوپخوري

 

مواد لازم براي تهيه سس دلمه:

آب...............دو و نيم پيمانه

رب انار................4 تا 5 قاشق سوپخوري

نمك................به مقدار لازم

پودر كاري.................1 قاشق چايخوري

 

روش‌تهیه

برنج را با آب ولرم شسته و به مدت 1 تا 2 ساعت خيس كنيد. سپس در صافي ريخته تا آب اضافي آن كاملاً‌ خارج شود. گوشت،‌ آب، پياز، گوجه‌فرنگي،‌ 1 تا 2 حبه سير رنده شده،‌ جعفري،‌ رب‌انار،‌ ادويه بهار يا پودر كاري،‌ كره،‌ نمك و فلفل را با برنج مخلوط كرده خوب ورز دهيد. كلم‌برگ را از وسط نصف كرده يا برگ برگ كنيد. داخل آب و نمك در حال جوش بيندازيد و بگذاريد 7 تا 10 دقيقه بجوشد، تا كلم‌برگ‌ها نرم شوند. سپس آب‌كش كرده بگذاريد سرد شود. قسمت سفت وسط برگ‌ها را جدا كرده و به اندازه كف دست ببريد. مقداري از مايه دلمه را وسط برگ گذاشته و به شكل بقچه‌اي يا رولت بپيچيد. ته قابلمه را روغن ريخته و تعدادي برگ ته قابلمه بچينيد.

دلمه‌ها را كنار هم روي برگ‌ها قرار دهيد. وقتي يك رديف چيده شد، 2 تا 3 حبه سير روي دلمه‌ها قرار داده و يك رديف ديگر دلمه  بچينيد. همين‌طور تا آخر ادامه دهيد.

براي تهيه سس، آب،‌ رب انار،‌ نمك و پودر كاري را با هم مخلوط كرده و روي دلمه‌ها بريزيد سپس يك بشقاب روي دلمه‌ها قرار دهيد.

تا موقع پخت باز نشوند. به مدت 45 تا 60 دقيقه با حرارت ملايم بگذاريد بپزد. وقتي آب دلمه كشيده شد در ظرف چيده، روي آن را با رب انار تزيين كنيد.

برچسب ها: دلمهطرز تهیه دلمهدلمه برگ کلمآموزش اشپزیدلمه برگ كلم با رب انار تعداد بازديد: 273 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است