آشپزباشی- ایران کوهستانی
طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی با مرغ
گوجهفرنگیها را بشوئید و خشك كنید. آنگاه دایرهای از سر گوجهفرنگیها بردارید، داخلشان را خالی كنید و قدری نمك بپاشید. سپس گوجهفرنگیها را وارونه بگذارید. حال كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. بعد قارچ را به آن اضافه كنید و تفت دهید.
اكنون مرغ، آرد و گوشته گوجهفرنگیها را هم در تابه بریزید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. آنگاه نمك، فلفل و خامه را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك داخل گوجهفرنگیها را با مخلوط فراهمكرده پر كنید، سر گوجهفرنگیها را در جای خود قرار دهید و در ظرف نسوز چربكرده بچینید. دلمهها را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.