آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
پایه قارچها را در آورید و قدری آبلیمو روی قارچها بریزید تا سیاه نشود! روغن را در تابه بریزیدو روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. حال سیر، اسفناج و پایههای خردكرده قارچها را اضافه كنید و تفت دهید و بگذارید اسفناج بپزد.
آنگاه تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا مواد خنك شود. سپس پنیر سفید، شوید، زرده تخممرغ و جوزهندی را با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را به مخلوط اسفناج بیفزائید. اكنون مخلوط فراهمكرده پنیر سفید و شوید را به آن اضافه كنید و به آرامی هم بزنید.
داخل قارچها را با این مواد پر كنید و رویشان پنیر موزارلا بریزید. قارچهای پر كرده را در ظرف نسوزی بچینید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.