طرز تهیه :
گوشت چرخكرده را در كاسهای بریزید و سیر، جعفری، تخممرغ، نمك و فلفل را نیز به آن بیفزایید و كاملا ورز دهید. سپس مغز نان باگت را در شیر بخیسانید و به مواد بالا اضافه نمایید. در پایان، پودر پنیر پارمیسان را بیفزایید و ورز دهید. حالا به اندازه یك گردو از مواد گوشتی بردارید، یك حبه از پنیر فیلا فیلای خردشده در وسط كوفته قرار دهید و كوفته را به دور آن گرد كنید. آرد سوخاری را با پودر آویشن مخلوط كنید و كوفتهها را در آرد سوخاری بغلتانید. سپس آنها را در روغن داغ سرخ كنید. گوجه فرنگیها را نیز رنده نمایید و در قابلمهای بریزید. اكنون قارچها را ورقه كنید و با آبلیمو و روغن تفت دهید و به گوجهفرنگیها بیفزایید. در پایان كوفتهها را درون سس گوجهفرنگی و قارچ قرار دهید تا مزهدار و كاملا پخته شوند.