آشپزباشی- پورانداخت نمیرانیان
طرز تهیه دلمه کلم قمری:
پوست كلم را بگیرید، دایرهای از سر آن بردارید و داخلش را به گونهای خالی كنید كه ضخامت دیوارهاش 1 سانتیمتر باشد. حالا قدری نمك درون كلمقمریها بپاشید و به مدت یك ساعت كنار بگذارید. آنگاه در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.
پیاز، گوشت و ادویه را بیفزائید و تفت دهید. سپس ماش را بپزید و برنج را آبكش كنید و همراه با قرص عصاره گوشت و شوید درون گوشت بریزید. اكنون داخل كلم قمریها را با این مواد پر كنید، سر كلم را در جایش بگذارید و با خلال دندان محكم كنید و در ظرف چربكرده نسوز بگذارید.
آنگاه آب، كره، نمك، فلفل و آبغوره را مخلوط كنید و روی كلم قمریها بریزید. حال روی ظرف را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و دلمه را به مدت تقریبی یك ساعت، بپزید.