آشپزباشی- معصومه فلاحی
برنج، گوشت، تخم مرغ، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد نخودچی و 1 قاشق از نعنا خشک را مخلوط کرده و با دست خوب ورز داده تا حالت چسبندگی پیدا کند.
آن گاه از مواد فراهم کرده هر بار به اندازۀ یک گردو برداشته و در دست گرد کنید و در سینی بچینید.
سپس قدری روغن داخل ظرف مناسبی بریزید. پیازداغ ، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.
رب را نیز افزوده و کمی تفت دهید . حالا باقیماندۀ نعنا ، سرکه و شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا شکر حل شود.
اینک عصارۀ گوشت را به همراه 2 پیمانه آب به سس افزوده و اجازه دهید تا سس به جوش آید.
در آخر هویج را اضافه کنید و کوفته را یکی یکی به سس بیفزائید و 40 دقیقه زمان دهید تا کوفته پخته شود و جا بیفتد.
میتوانید به جای شکر از شیره انگور استفاده کنید، در این صورت دیگر نیازی به رب ندارد و رنگکوفتهها تیرهتر میشود.