طرز تهیه ترشی عناب
عناب ها را به همراه آب و آبلیمو در ظرفی بریزید و وزنه ای سنگین روی عناب بگذارید تا در آب فرو رفته و به مدت 3 – 4 ساعت کاملا خیس بخورد. عناب ها را آبکش کنید و با آب سرد بشویید. سرکه ، رب گوجه و شکر را در قابلمه با هم مخلوط کرده روی حرارت قرارد هید تا به جوش آید و 10 ثانیه قل بزند. عناب ها را اضافه کرده و چند دقیقه ای بپزید و سپس شعله را خاموش کنید.وقتی ترشی ولرم شد ، نعنا ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.بعد از خنک شدن ترشی را به ظروف شیشه ای در دار منتقل کرده در یخچال نگهداری نمایید.