Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

ترشی عناب

ترشی عناب

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم ترشی عناب  

عناب

  سیصد گرم

 آب لیموی تازه

نصف پیمانه

 آب

به میزان لازم

شکر قهوه ای

 سه قاشق غذا خوری

نعنای خشک

دو قاشق غذا خوری

 رب گوجه فرنگی

  سه قاشق غذا خوری

  سرکه قرمز یا سفید

  سرکه قرمز یا سفید

نمک  

 یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه پودر شده

طرز تهیه ترشی عناب

عناب ها را به همراه آب و آبلیمو در ظرفی بریزید و وزنه ای سنگین روی عناب بگذارید تا در آب فرو رفته و به مدت 3 – 4 ساعت کاملا خیس بخورد. عناب ها را آبکش کنید و با آب سرد بشویید. سرکه ، رب گوجه و شکر را در قابلمه با هم مخلوط کرده روی حرارت قرارد هید تا به جوش آید و 10 ثانیه قل بزند.  عناب ها را اضافه کرده و چند دقیقه ای بپزید و سپس شعله را خاموش کنید.وقتی ترشی ولرم شد ، نعنا ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.بعد از خنک شدن ترشی را به ظروف شیشه ای در دار منتقل کرده در یخچال نگهداری نمایید. 

تعداد بازديد: 160 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست ؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است