آشپزباشی
برای تهیه این ترشی از انواع سیب (قرمز، زرد، گلاب و ...) میتوان استفاده كرد. سیبها را بشوئید، خشك كنید و درون شیشه بچینید. چند حبه سیر و مقداری گلپر هم، لابهلای آنها بریزید. سركه و نمك را به مخلوط اضافه كنید. مدت جا افتادن این ترشی، طولانی است.
همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش ترشی
در روش دیگر
میتوانید سیبها را خرد كنید یا حلقهحلقه برش بزنید. البته برای افزایش زمان ماندگاری و همچنین، سریعتر جا افتادن آن، بهتر است سیبها را درون قابلمه لعابی بریزید، مقداری سركه و نمك به آن بیفزائید و روی حرارت قرار دهید. همین كه بخار سركه بلند شد، شعله را خاموش كنید.
سركه را نباید به مرحله جوش برسانید. زیرا در آن صورت سیب، له خواهد شد.
صبر كنید تا سیب حرارت خود را از دست بدهد و كاملاً سرد شود. حالا طعم آن را بچشید. چنانچه نمكش كم بود، به مقدار دلخواه نمك آن را اضافه كنید.
دارچین و گلپر را هم به آن بیفزائید.
سپس مخلوط آماده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید، درِ آن را ببندید و در یخچال قرار دهید.