آشپزباشی – اعظم گلزار منش :
روشتهیه
بادمجانها را بشوئید، چند سوراخ رویشان ایجاد كنید و آنها را كبابی نمائید. حالا پوستشان را بگیرید و بادمجان كبابی را ساطوری كنید و در ظرف مناسبی بریزید. سیر، گلپر، ریحان، جعفری، نمك و آبغوره را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس نازخاتون را دستكم یك ساعت در یخچال نگهدارید تا آمادهی مصرف شود.
یادآوری: چناچنه ریحان ناز خاتونی در دسترستان نبود، به همان میزان از ریحان سبز معمولی استفاده كنید.
خواص بادمجان
بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت می داند سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. بادمجان خواص دارویی فراوانی دارد. بادمجان قطعاً یک هدیه از طرف مادر طبیعت است زیرا فواید سلامتی و تغذیه ای بسیاری برای انسان ها فراهم می کند. بادمجان عضوی از خانواده تیره مشابه سیب زمینی، گوجه فرنگی و فلفل شیرین است. بادمجان منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A و بتا، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C است.