طرز تهیه
برای درست کردن این ترشی خوشمزه و فوری اول باید بادمجانها را کبابی کنید. برای شروع کار بادمجانها را خیلی خوب بشویید و خشک کنید. سپس اجاق گاز یا کبابپز را روشن کنید و بادمجانها را با پوست روی شعله متوسط آتش بگذارید. در حین کبابی شدن هرچند دقیقه یکبار بادمجانها را پشت و رو کنید تا همه قسمتهای آن به صورت یکنواخت کبابی و پخته شود. بعد بادمجانهای کبابی شده داغ را داخل یک ظرف در بسته بگذارید و اجازه بدهید ۱۰ دقیقه بماند تا نرم شود. حالا میتوانید خیلی راحت پوست بادمجانها را جدا کنید. بادمجانهای کبابی را به صورت ساطوری خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید. حالا مغز گردوی خرد شده، زرشک، نمک و گلپر، رب انار و سرکه را اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. ترشی آماده را داخل شیشههای خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید. این ترشی همان لحظه آماده خوردن است و نیازی به ماندن و جا افتادن ندارد، اما بهتر است دو روز بماند تا مزهها کاملا به خورد هم بروند. نوش جان.