آشپزباشی - کیان رنجبر
فلفل دلمهای را 3 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید. آنگاه آن را شوک آب سرد دهید و به مدت 5 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید و بعد پوستش را جدا کنید.
سپس تکههای فلفل فیله کرده را در بلندر بریزید و آن را کاملا میکس کنید. اینک در قابلمه مناسبی پوره را بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا یکچهارم آبش تبخیر شود.
حالا شکر و پاپریکا را اضافه کنید و 10-15 دقیقه دیگر آن را بپزید. پس از آنکه رب در دمای محیط خنک شد سرکه را افزوده و به مدت 3 روز در یخچال قرار دهید.
بعد از این مدت روغن را بیفزائید و کاملا مخلوط نمائید. سپس رب را در ظرف مناسبی ریخته و روی سطح آن را با روغن بپوشانید.
یادآوری 1: با این مواد حدود 3 کیلو رب فلفل دلمهای به دست میآید.
یادآوری 2: از این رب برای انواع پاستا، پلو، سس،دیپ، ساندویچ، پیتزا، خورش، خوراک، املت و میان وعده استفاده میشود.