آشپزباشی
برای تهیه این ترشی بهتر است از گوجهفرنگیهای قرمز، سفت و سالم استفاده كنید. ابتدا آنها را بشوئید و بر روی پارچه تمیزی پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود. اینك درون شیشه مناسبی قرار دهید، رویش نمك و سركه بریزید. برای جا افتادن سریعتر این ترشی با چنگال سوراخهائی روی گوجهفرنگی ایجاد كنید تا سركه راحتتر و سریعتر به آن نفوذ كند.
یادآوری: این ترشی نسبت به سایر ترشیها به نمك بیشتری برای ماندگاری نیاز دارد بنابراین میتوانید در صورت تمایل مقدار نمك را بیشتر كنید. همچنین باید آن را در یخچال نگهداری كرد. در غیر این صورت احتمال كپك زدن آن بسیار زیاد است.