طرز تهیه
ابتدا دم های بامیه را تا حدی بگیرید که دوسانت باقی بماند. اگر کوتاه تر باشد بامیه لیز می شود.
درون قابلمه آب و نمک را بریزید و روی گاز بگذارید تا جوش بیاید.
بعد از جوش امدن زیر قابلمه را خاموش کرده و سرکه را اضافه کنید.
صبر کنید تا مخلوط آب و سرکه خنک شود.
درون شیشه به صورت لایه ای، بامیه، سبزی های معطر، فلفل و سیر ها را بچینید.
دقت کنید لایه آخر سبزی های معطر باشد.
بعد از خنک شدن مخلوط آب و سرکه را درون شیشه بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.
شیشه ها درون یخچال نگهداری کرده و بعد از یک ماه نوش جان کنید.