Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:23

ترشی بامیه | طرز تهیه ترشی بامیه

ترشی بامیه | طرز تهیه ترشی بامیه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم ترشی بامیه 

بامیه یك كیلوگرم

 

سیر یك بوته

 

موسیر  50 گرم

 

ادویه 1 قاشق چایخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

سركه سفید به میزان لازم

آشپزباشی

  ترشی بامیه | طرز تهیه ترشی بامیه

برای تهیه این ترشی، بهتر است از بامیه‌های ریز استفاده كنید كه سالم و سبز هستند.  اگر ساقه بامیه بلند باشد، باید كمی آن را كوتاه كنید. در انجام این كار باید دقت شود. چون كه اگر مقدار زیادی از ساقه آن را بگیرید، ماده لیز درون آن بیرون می‌آید و به كیفیت ترشی آسیب می‌زند.

بامیه‌ها را بشوئید و درون صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس درون ظرف مخصوص ترشی بریزید. پوست سیرها را بگیرید و لابه‌لای بامیه‌ها قرار دهید.

موسیر را بخیسانید. پس از نرم شدن و گرفتن دور ریزشان، آن‌ها را بشوئید و در صافی بریزید تا آب خود را پس دهد. سپس آن‌ها را لابه‌لای بامیه‌ها قرار دهید.

اكنون ادویه و نمك را به بامیه بیفزائید و سركه، به اندازه‌ای بریزید كه روی بامیه را بپوشاند. بعد درِ ظرف را ببندید و در جای خنك نگهداری كنید.

یادآوری 1: مقدار نمك را، بنا به دلخواه می‌توان كم یا زیاد كرد.

یادآوری 2: پس از حدود 15 روز، ترشی قابل مصرف است.

 

برچسب ها: آموزش ترشیآشپزباشیترشی بامیهروش تهیه ترشی بامیهآموزش ترشی بامیهترشی با بامیهمواد لازم ترشی بامیهطرز تهیه ترشی بامیهدرست کردن ترشی بامیه تعداد بازديد: 2299 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است