آشپزباشی-فاطمه درویش
سركه و شكر را در قابلمه استيل يا لعابي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر حل شود گاهي آن را هم بزنيد.
آنگاه انبه، سيب، پياز و زنجفيل را به مخلوط سركه و شكر بيفزائيد و حرارت را زياد كنيد تا چاتني بجوشد.
سپس حرارت را كم كنيد و چاتني را به مدت تقريبي 45 دقيقه يا تا زمانيكه غليظ شود، بپزيد مراقب باشيد كه آب اضافي آن كشيده شود ولي زياد خشك نشود.
در اواخر پخت چاتني را هم بزنيد تا ته نگيرد. اينك چاتني را در شيشة استريل كردة گرم بريزيد، درش را محكم ببنديد و دستكم يك ماده در جاي خنك و تاريك نگه داريد بعد از باز كردن در شيشه چاتني، آن را در يخچال نگه داريد.
يادآوري: اين چاتني تا شش ماه قابل مصرف است