تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا شفاف و نرم شود. آنگاه گوجهفرنگیها، تمرهندی و زردچوبه را بیفزائید و بگذارید چاتنی بپزد و غلیظ شود. سپس نمك و فلفل قرمز را به آن بیفزائید و چاتنی را به ظرف دیگری منتقل كنید و كنار بگذارید.
حالا باقیمانده روغن را در همان تابه بریزید و خردل را در آن تفت دهید. اكنون خردل و كاری را به چاتنی بیفزائید و مخلوط كنید. اینك چاتنی را در شیشه درداری بریزید و در یخچال نگه دارید.