Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:13

چاتنی پیاز و گوجه‌فرنگی

چاتنی پیاز و گوجه‌فرنگی

shooroshirin3

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع 2 قاشق چایخوری

 

پیاز خرد كرده 2 عدد

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده 4 عدد

 

تمرهندی تازه، هسته گرفته 1 تكه‌ دو و نیم سانتیمتری

 

زردچوبه یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

فلفل قرمز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

دانه‌ خردل یك چهارم قاشق چایخوری

 

ادویه‌ كاری یك‌دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

نیمی از روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا شفاف و نرم شود. آن‌گاه گوجه‌فرنگی‌ها، تمرهندی و زردچوبه را بیفزائید و بگذارید چاتنی بپزد و غلیظ شود. سپس نمك و فلفل قرمز را به آن بیفزائید و چاتنی را به ظرف دیگری منتقل كنید و كنار بگذارید.

حالا باقیمانده‌ روغن را در همان تابه بریزید و خردل را در آن تفت دهید. اكنون خردل و كاری را به چاتنی بیفزائید و مخلوط كنید. اینك چاتنی را در شیشه‌ درداری بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: چاتنی پیاز و گوجه‌فرنگیچاتنی پیازچاتنی گوجه‌فرنگیآموزش چاتنيروش تهيه چاتنی پیازمواد لازم چاتنی پیازمواد لازم چاتنی تعداد بازديد: 2348 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است