Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:01

حریره سیر

حریره سیر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
 

مواد لازم حریره سیر

سیر تازه

2 کیلو

روغن مایع

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول

برای درست کردن حریره سیر در منزل، ابتدا سیرها را حبه حبه کرده و پوست می گیریم. سپس سیرهای پوست گرفته را خوب شسته و کنار می گذاریم تا خشک شود.

مرحله دوم

برای خشک شدن سیرها، بهتر است سیرها را روی یک دستمال نخی تمیز پهن کنید تا کامل آب آنها خشک شوند و مرطوب نمانند. بعد از خشک شدن، برای پوره کردن سیر، آنها را داخل غذاساز یا میکسر می ریزیم و کامل پوره می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه بعد از پوره شدن سیر، روغن مایع را کم کم و در چند مرحله به پوره سیر اضافه می کنیم و با قاشق آن را هم می زنیم تا مواد ما به یک مخلوط نسبتا غلیظ و یکنواخت تبدیل شود. غلظت پوره باید به شکلی باشد که نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. پس موقع ریختن روغن دقت کنید و یک باره روغن را اضافه نکنید.

مرحله چهارم

بعد از روغن، مقداری هم نمک به حریره سیر می ریزیم و هم می زنیم تا حریره ما خوش نمک باشد. وقتی حریره سیر مخلوط و یکدست شد، آن را داخل شیشه تمیز و خشک می ریزیم و مقداری هم روغن روی آن می ریزیم تا روی حریره خشک نشود. درب ظرف را محکم می بندیم و آن را در یخچال نگهداری می کنیم.

برچسب ها: چاشنیسیر تعداد بازديد: 284 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است