طرز تهیه
مرحله اول
برای درست کردن حریره سیر در منزل، ابتدا سیرها را حبه حبه کرده و پوست می گیریم. سپس سیرهای پوست گرفته را خوب شسته و کنار می گذاریم تا خشک شود.
مرحله دوم
برای خشک شدن سیرها، بهتر است سیرها را روی یک دستمال نخی تمیز پهن کنید تا کامل آب آنها خشک شوند و مرطوب نمانند. بعد از خشک شدن، برای پوره کردن سیر، آنها را داخل غذاساز یا میکسر می ریزیم و کامل پوره می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه بعد از پوره شدن سیر، روغن مایع را کم کم و در چند مرحله به پوره سیر اضافه می کنیم و با قاشق آن را هم می زنیم تا مواد ما به یک مخلوط نسبتا غلیظ و یکنواخت تبدیل شود. غلظت پوره باید به شکلی باشد که نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. پس موقع ریختن روغن دقت کنید و یک باره روغن را اضافه نکنید.
مرحله چهارم
بعد از روغن، مقداری هم نمک به حریره سیر می ریزیم و هم می زنیم تا حریره ما خوش نمک باشد. وقتی حریره سیر مخلوط و یکدست شد، آن را داخل شیشه تمیز و خشک می ریزیم و مقداری هم روغن روی آن می ریزیم تا روی حریره خشک نشود. درب ظرف را محکم می بندیم و آن را در یخچال نگهداری می کنیم.