Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 17:10

ترشی ژاپنی

ترشی ژاپنی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گل‌كلم 500 گرم

 

كلم براكلی 300 گرم

 

هویج متوسط 2 تا 3 عدد

 

موسیر 50 گرم

 

فلفل‌قرمز تند 2 تا 3 عدد

 

سیر یك بوته

 

قارچ ورقه‌كرده 25 گرم

 

جوانه ماش 300 گرم

 

سیاهدانه یك قاشق چایخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

ادویه  1 قاشق چایخوری

 

سركه  1 لیتر

آشپزباشی

 

گل‌كلم، كلم براكلی، هویج، موسیر، فلفل‌قرمز و سیر را ریز خرد كنید. آن‌گاه قارچ را درون آب‌جوش قرار دهید و پس از یك دقیقه، آبكش كنید. بعد رویش قدری آب سرد بدهید. سپس در تنظیف بریزید و محكم بفشارید تا آبش گرفته شود.

اینك مواد خردكرده، قارچ، جوانه ماش، سیاهدانه، نمك و ادویه را، داخل شیشه مخصوص ترشی بریزید و رویش را با سركه بپوشانید. اكنون درِ ظرف را ببندید و در جای خنك نگه دارید، تا ترشی جا بیفتد و آماده مصرف شود.

 

برچسب ها: آموزش ترشیترشیآشپزباشیترشی ژاپنیتهیه ترشیروش تهیه ترشی ژاپنیمواد لازم ترشی ژاپنیآموزش ترشی ژاپنی تعداد بازديد: 5703 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است