آشپزباشی
پیاز، نمك و آب را در كاسه بزرگی بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه رویش را بپوشانید و به مدت یك شب كنار بگذارید. حالا، پیازها را خوب بشوئید و در ظرف ترشی استریلشده مناسبی بریزید. اكنون، قابلمه بزرگی روی اجاق بگذارید و تمامی مواد باقیمانده را داخلش بریزید و آنها را پیوسته هم زنید تا شكر حل شود.
وقتی شروع به جوشیدن كرد، درِ ظرف را بردارید و به مدت 10 دقیقه آرامآرام بجوشانید تا مایه غلیظی بهدست آید. سپس صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اینك، مایه آماده را روی پیازها بریزید تا كاملاً روی آنها را بپوشاند. حالا درِ ظرف را محكم ببندید و كنار بگذارید تا ترشی جا بیفتد و آماده مصرف شود.