آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان
ابتدا پیاز و گل والك را به مدت 10 ساعت در آب سرد قرار دهید و پنج بار هر دو ساعت یكبار آب آن را عوض كنید.
آنگاه آب پیاز و گل والك را دور بریزید و آنها را به قابلمهی مناسبی منتقل نمائید.
حال قدری از سركهی قرمز را بیفزائید و ده دقیقه روی حرارت بجوشانید. سپس در آبكش بریزید و بگذارید خنك شود.
اینك گوجهفرنگی خشك، برگ بهلیمو، فلفل، نمك، روغن زیتون، سركهی بالزامیك، سركهی قرمز باقیمانده و رزماری را در شیشهی مناسبی بریزید.
پیاز و گل والك را بیفزائید و 15 روز در جای خنك نگه دارید. سپس مورد مصرف قرار دهید.