گروه آشپزی
موسیر را بشوئید و برگهایش را جدا نكنید. آنگاه موسیر را همراه با برگ و ساقه به تكههای درشت خرد كنید و قدری نمك رویش بپاشید. سپس آن را در كیسه نایلونی بریزید و به مدت 12 ساعت در یخچال نگه دارید.
همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش ترشی
حالا موسیر را در آبكش بریزید و جسم سنگینی رویش بگذارید تا تلخیاش گرفته شود. اینك در قابلمه مناسبی تا نیمه آب بریزید و روی اجاق بجوشانید و موسیر را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا آن را در صافی بریزید و كنار بگذارید. اكنون لوبیا سبز را 3 دقیقه در سركه بجوشانید و بعد موسیر را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. آنگاه فلفل دلمهای را درون ترشی بریزید و همینكه ترشی خنك شد، ادویهها را به آن بیفزائید.
اینك ترشی را در شیشه استریل كرده بریزید و در جای خنك نگه دارید تا پس از یك هفته قابل مصرف شود.