تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم- سحر سامانی
بادمجان را در ظرف مناسبی بریزید و رویش نمک بپاشید. روی ظرف را بپوشانید و 1ساعت کنار بگذارید. آنگاه بادمجانها را با هوله کاغذی آشپزخانه خشک کنید. سپس 3 قاشق سوپخوری از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و بادمجانها را در روغن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.
حالا بادمجانها را از تابه درآورید و باقیمانده روغن را در همان تابه بریزید. اکنون پیاز، سیر، چیلی و زنجفیل را در آن تفت دهید. سپس زیره، تخمگشنیز و تخم شنبلیله را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق تفت دهید.
همینکه ادویه خنک شد، آن را آسیاب کنید. اینک ادویهها را همراه با دانه خردل، عصاره تمرهندی، شکر، سرکه و بادمجان به مخلوط پیاز بیفزائید و تفت دهید تا شکر حل شود.
حالا چاتنی را 40 دقیقه بپزید تا بادمجان نرم شود. آنگاه چاتنی را در شیشه استریل کرده بریزید و در یخچال نگه دارید.