Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

چاتنی ادویه‌ای بادمجان

چاتنی ادویه‌ای بادمجان

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 بادمجان مکعبی خرد کرده 1 کیلوگرم

 

نمک 2 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 150 میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

 

پیاز ریز خرد کرده 2 عدد

 

سیر له کرده 4 حبه

 

فلفل قرمز تند (چیلی) ریز خرد کرده 3 عدد

 

زنجفیل رنده کرده 50 گرم

 

زیره 2 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز  2 قاشق چایخوری

 

تخم شنبلیله 1 قاشق چایخوری

 

دانه خردل 2 قاشق چایخوری

 

تمرهندی 2 قاشق سوپخوری

 

آب جوش 3 قاشق سوپخوری

 

شکر قهوه‌ای 150 گرم

 

سرکه سیب 300 میلی لیتر

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم- سحر سامانی

 

بادمجان را در ظرف مناسبی بریزید و رویش نمک بپاشید. روی ظرف را بپوشانید و 1ساعت کنار بگذارید. آن‌گاه بادمجان‌ها را با هوله کاغذی آشپزخانه خشک کنید. سپس 3 قاشق سوپخوری از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.

حالا بادمجان‌ها را از تابه درآورید و باقیمانده روغن را در همان تابه بریزید. اکنون پیاز، سیر، چیلی و زنجفیل را در آن تفت دهید. سپس زیره، تخم‌گشنیز و تخم شنبلیله را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق تفت دهید.

همینکه ادویه خنک شد، آن را آسیاب کنید. اینک ادویه‌ها را همراه با دانه خردل، عصاره تمر‌هندی، شکر، سرکه و بادمجان به مخلوط پیاز بیفزائید و تفت دهید تا شکر حل شود.

حالا چاتنی را 40 دقیقه بپزید تا بادمجان نرم شود. آن‌گاه چاتنی را در شیشه استریل کرده بریزید و در یخچال نگه دارید. 

 

برچسب ها: انواع چاتنیچاتنی ادویه‌ای بادمجانچاتنی بادمجانچاتنی ادویه ایآموزش چتنی تعداد بازديد: 1865 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است